Over OCMW Leuven

Waarmee kunnen we u helpen:

Andere informatie nodig?

Energieweek van 19 tot 23 november

Van 19 tot 23 november staat OCMW Leuven in het teken van ‘energie’. Het doel: mensen bewustmaken van de vele mogelijkheden die er zijn om energie te besparen, en dus je energiefactuur te verminderen. 

Bespaar op je energiefactuur

Om energie te besparen, moet je niet altijd grote investeringen doen. Ook met kleine inspanningen kan je je energiefactuur al heel wat doen dalen. Tijdens de energieweek wil OCMW Leuven hun cliënten en de rest van de Leuvenaars wijzen op die mogelijkheden. De ganse week zal het thema dan ook duidelijk zichtbaar zijn in het onthaal van Welzijnsbureau Vesalius.

Switch van energieleverancier met De Ruimtevaart

Op maandag 19 november van 8:30 tot 12 uur, op dinsdag 20 november van 8:30 tot 12 uur en 13 tot 15 uur en op donderdag 22 november van 16 tot 18 uur is organisatie De Ruimtevaart er aanwezig. Ze zijn er in het kader van de Switch-campagne, die mensen wil doen besparen op hun energiefactuur door te veranderen van energieleverancier. Ze helpen je dan ook met het uitvoeren van de V-test: een test waarmee je te weten kan komen welke energieleverancier voor jou het goedkoopste is. Bovendien geven ze je handige tips om makkelijk energie te besparen, en hebben ze een antwoord op al je vragen rond energie. 

Energiequiz

Tot slot kan je deelnemen aan de energiequiz. Wie hem invult, krijgt een leuke attentie. Je kan bovendien een fiets winnen, want uit alle deelnemers wordt willekeurig één winnaar getrokken.